Vad är trädgårdsentreprenad?

Precis som alla trädgårdsägare känner till består trädgårdsskötsel av betydligt mer än bara en viss uppgift. Det räcker till exempel inte med att bara klippa gräset för att få en vacker trädgård, utan det finns även flera andra typer av uppgifter som ingår i skötseln av en sådan. Det kan exempelvis handla om häckklippning, plantering, bevattning, bortrensning av ogräs, beskärning av träd och buskar, trädfällning och liknande uppgifter. Alla dessa arbetsuppgifter, och fler därtill, ingår i en trädgårdsentreprenad. Utöver de regelbundna skötseluppgifterna kan vi som trädgårdsentreprenör även ansvara för olika byggnadsprojekt. Detta kan handla om allt från att bygga en ny altan till att lägga en stengång. När du anlitar oss tar vi helhetsansvaret över projektet.

Precis som när det kommer till andra typer av entreprenader innebär trädgårdsentreprenad därför att du enbart behöver ha kontakt med ett företag istället för flera olika när det gäller det projekt som du behöver hjälp med, i detta fall skötseln av din trädgård. Ett företag som, likt oss, erbjuder trädgårdsentreprenad kan nämligen ta hand om alla delar av din trädgård åt dig. Det gör att det blir betydligt enklare och smidigare att kunna få hjälp med trädgårdsskötsel för dig som kund!

Vi erbjuder våra tjänster året runt

Självklart är efterfrågan på trädgårdsentreprenad, eller vilken typ av trädgårdsskötsel som helst för den delen, som allra störst på våren och sommaren. Det betyder dock inte att det inte finns någon efterfrågan överhuvudtaget även under andra delar av året, till exempel på vintern. Vi är därför ett företag som du kan vända dig till för att få hjälp oavsett vilken tid på året det är.

De exakta arbetsuppgifterna kan dock variera stort beroende på årstiden. Om det till exempel är vinter kan vi bland annat hjälpa dig med snöröjning, halkbekämpning, takskottning och sandupptagning. Oavsett vad din trädgård än behöver just här och nu kan du i samtliga fall lita på att du av oss kan få hjälp med precis den typ av service som behövs!

Trädgårdsentreprenad för dig som bor i Stockholm

Vi erbjuder även byggtjänster

Trädgårdsentreprenad är inte det enda som du kan vända dig till oss för att få hjälp med. Vi är nämligen ett företag som även erbjuder olika typer av byggtjänster.

Ett exempel på en sådan tjänst är renoveringar av olika slag. Det spelar ingen roll om det bara är ett enskilt rum som du vill renovera, till exempel ditt kök eller badrum, eller om det istället behövs en totalrenovering. Vi hjälper gladeligen till med samtliga dessa sorters renoveringar.

Ytterligare exempel på de byggtjänster vi kan förse dig med inkluderar golvläggning, golvslipning, måleri, ombyggnationer, tillbyggnationer, demontering och rivning samt markarbeten. Just bygg, anläggning och trädgårdar är alltså det som vi är experter på. Det kommer att framgå klart och tydligt om du bestämmer dig för att anlita oss!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify