!

Vad är trädgårdsentreprenad?

Precis som alla trädgårdsägare känner till består trädgårdsskötsel av betydligt mer än bara en viss uppgift. Det räcker till exempel inte med att bara klippa gräset för att få en vacker trädgård, utan det finns även flera andra typer av uppgifter som ingår i trädgårdsskötsel. Det kan till exempel handla om plantering, bevattning, beskärning av buskar och liknande uppgifter. Allt detta ingår i en trädgårdsentreprenad.

Precis som andra typer av entreprenader betyder trädgårdsentreprenad därför att du enbart behöver ha kontakt med ett företag istället för flera olika när det kommer till det projekt du behöver hjälp med, i detta fall din trädgård. Ett företag som, likt oss, erbjuder trädgårdsentreprenad kan nämligen ta hand om alla delar av din trädgård åt dig. Det gör det enklare och smidigare att få hjälp med trädgårdsskötsel för dig som kund.

Vi erbjuder våra tjänster året runt

Självklart är efterfrågan på trädgårdsentreprenad, eller vilken typ av trädgårdsskötsel som helst för den delen, som allra störst på våren och sommaren. Det betyder dock inte att det inte finns någon efterfrågan överhuvudtaget även under andra delar av året, till exempel på vintern. Vi är därför ett företag som du kan vända dig till för att få hjälp oavsett vilken tid på året det är.

De exakta arbetsuppgifterna kan dock variera stort beroende på vilken årstid det är. Om det till exempel är vinter kan vi bland annat hjälpa dig med snöröjning, halkbekämpning, takskottning och sandupptagning.

Vi erbjuder även städtjänster

Trädgårdsentreprenad är inte det enda som du kan vända dig till oss för att få hjälp med. Vi är nämligen ett företag som även erbjuder olika typer av städtjänster. Det inkluderar allt från vanliga hemstädningar till storstädningar, kontorsstädningar och fönsterputsning.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify