Trädgårdsentreprenad snygg Stockholm

Lösningar Sandö AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Lösningar Sandö AB! Precis som vårt namn antyder är vi ett företag som bland annat är experter på trädgårdsskötsel. Vi erbjuder närmare bestämt totalentreprenad när det kommer till detta vilket innebär att du kan ta hjälp av oss oavsett vilken typ av trädgårdstjänst det än rör sig om. Det kan alltså handla om allt från ombyggnader eller rensning av ogräs till häckklippning och trädfällning.

Dessutom är trädgårdstjänster långt ifrån det enda du kan ta hjälp av oss med. Vi erbjuder nämligen även olika typer av bygg- och anläggningsarbeten. Det kan exempelvis handla om renoveringar av olika slag inklusive totalrenoveringar, golvläggning och/eller golvslipning, måleritjänster, ombyggnationer, tillbyggnationer samt demontering och rivning. Det är bara att meddela oss om vad du är ute efter så ser vi till att ge dig den service du önskar!

Vi är en seriös aktör

Vi på Lösningar Sandö AB är en seriös och pålitlig aktör som du kan lita på i alla lägen. Först och främst har du som bevis på detta de faktum att vi innehar F-skattsedel, momsregistrering samt är registrerade som arbetsgivare. Vidare har vi försäkringar vilket är en trygghet ifall någon form av skada skulle uppstå i samband med vårt arbete.

Under våra år som aktiva har vi även bevisat att vi har en god ekonomisk status samt en långsiktig överlevnadsförmåga. För att sammanfatta det hela har du alltså inget överhuvudtaget att oroa dig för om du beslutar dig för att anlita oss, vi är ditt trygga val!

Trädgårdsentreprenad för er i Stockholm

Vår adress

Vi på Lösningar Sandö AB har Bengt Bagares gränd 4 i Sköndal som vår adress. Det betyder inte att du som vill anlita oss också måste vara baserad i Västra Stockholm, utan vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss redan idag om du bor eller verkar i denna del av landet och är intresserad av vad vi har att erbjuda!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify