!

Sweden Green Care AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Sweden Green Care AB! Vi är företaget för dig som behöver hjälp med trädgårdsskötsel, olika typer av vinterarbete och/eller städning. När det gäller trädgårdsskötsel kan vi hjälpa dig med allt som har med din trädgård att göra om du så önskar, men även med enstaka uppgifter. Det kan till exempel handla om beskärning av buskar och träd samt gräsklippning. I vårt vinterarbete ingår bland annat snöröjning och takskottning. Bland våra städtjänster finner du till exempel hemstädning och kontorsstädning.

Vår personal

Vår personal här på Sweden Green Care AB utgörs av en blandning av fast anställda och säsongsanställda. Anledningen till detta är att efterfrågan på våra tjänster till stor del beror på vilken årstid det är. Alla som arbetar hos oss har dock den rätta utbildningen, certifieringen och kunskapen för att kunna förse dig med förstklassig service!

Vår adress

Vi på Sweden Green Care AB har Lingonstigen 8 i Kungsängen, Stockholm, som vår adress. Vi är dock ett företag med hela Sverige som arbetsplats. Med andra ord kan du anlita oss oavsett var i landet du bor eller verkar någonstans. Vi ser fram emot att du tar kontakt med oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify