!

Så kan vi hjälpa dig

Vi kan hjälpa dig med din trädgård på många olika sätt. Nedan ser du några exempel på hur.

img

Trädgårdsentreprenad

Vi är ett företag som erbjuder trädgårdsentreprenad. Detta är ett samlingsnamn för ett stort antal tjänster relaterade till trädgårdsskötsel. Om du vänder dig till oss kan du därför känna dig helt lugn i det faktum att vi tar hand om allt som har med din trädgård att göra åt dig.

img

Gräsklippning

Självklart kan du också anlita oss för enskilda tjänster relaterade till trädgårdsskötsel. Kanske behöver du till exempel bara hjälp med att klippa gräset? Naturligtvis är det i så fall något vi mer än gärna hjälper dig med.

 

img

Trädfällning

Har du ett stort träd som står farligt till, alltså på en plats där det riskerar att välta över människor och/eller byggnader? Då kan det vara bäst att fälla trädet i fråga för att vara på den säkra sidan. Även det kan vi hjälpa dig med. Om du så önskar hjälper vi dig också med bortforsling av trädresterna samt stubbfräsning.

img

Häckklippning

Vi finns även här för att hjälpa dig med häckklippning om det är så att din häck behöver klippas. Vi klipper den så att den ser vacker och välvårdad ut igen, och självklart anpassar vi oss alltid efter dina önskemål.